SLC Detox flasteri za stopala

SLC Detox flasteri za stopala


Project Description


SLC Detox Patch/Detox flasteri za stopala –  dizajnirani da detoksiraju tijelo i poboljšaju opšte zdravstveno stanje

Na prirodan način uništava toksine, teške metale i metaboličke nepoželjne krhotine i napuknuća. Dodatno pomaže kod otklanjanja umora, poboljšava cirkulaciju, povećava kvalitet sna i  uspostavlja harmoniju tijela.

Sadržaj: 10 komada za 5 noći

Djelovanje: najkvalitetniji sastojci, sasvim prirodni i pažljivo odabrani da bi pomogli tijelu da se spremi za izbacivanje toksina kroz kožu ili stopala. Ocat bambusa upija i filtrira štetne supstance, ima antimikrobne, antivirusne i antigljivične sposobnosti. Ostali sastojci poboljšavaju krvnu cirkulaciju i ojačavaju zaštitne zidove krvnih žila kao i cjelokupan imunitet organizma.

Turmalin je prirodni mineral koji generiše blagu infra-red (FIR) toplotu, koja pomaže u stimulaciji tjelesne cirkulacije. Regularno korištenje flastera reguliše krvnu i limfnu cirkulaciju.

Prema tvrdnji kineskih ljekara, stopala imaju oko 60 akupunkturnih tačaka. Stimulacija i relaksacija toksičnih supstanci vodi ka vitalnosti i očuvanja organizma. Kada krv cirkuliše kroz stopala, koža povlači toksine na vanjski sloj, a onda flasteri apsorbiraju to iz akupunkturnih tačaka.

Sastojci: ocat bambusa, ocat drveća, eukaliptus, turmalin, gljiva Agaricus, chitosan i okus kukuruza.

Upute:

1: Uzmite bijeli papir i uklonite veći dio zaštitnog sloja (nije nužno skinuti cijeli papir odmah) i SLC detox patch;

2: Odstranite zaštitnu foliju sa SLC detox patch i zatim pozicionirajte centralni dio na stranu gdje je ispisan tekst;

3: Razvucite i postavite na sredinu tabana. Ponovite proceduru i na drugom stopalu;

4: Flasteri se stavljaju na tabane pred spavanje i koriste 8 do 10h sve dok ne postanu teški i vlažni;

5: Ujutro odstranite traku pažljivo tako da ne dodirujete tamni dio na unutrašnjosti jer se u njemu nalaze toksini; Potom operite stopala.

Upozorenje: Nemojte stavljati flaster direktno na otvorenu ranu i izbjegavajte kontakt sa očima i područja oko njih. Ukoliko imate zdravstvenih problema konsultujte se sa fizioterapeutom.

Za najbolje rezultate:

SLC Detox Patch najbolje dejstvo ima ukoliko se koristi na tabanima stopala, međutim možete odabrati i druge dijelove tijela gdje osjetite bol, neugodnosti ili oticanje. Iako se može koristiti u bilo koje doba dana, preporučuje se korištenje noću u toku sna. Nošenje čarapa preko flastera može pomoći u držanju  flastera na jednom mjestu i značajno pomaže da se ostvari bolji kontakt sa kožom.

Čuvanje: Čuvati u originalnoj ambalaži zbog zaštite od svjetla, na temperaturi oko 25 stepeni celzijusa. Držati dalje od dohvata djece.