Slimline Advance

Slimline Advance


Project Description


Slimline Advance

100% prirodan dijetetski suplement. Pomaže u regulisanju tjelesne težine, održava bakterijsku floru, regulira zatvor, te nadutost stomaka.

Jednako deluje i kod žena i kod muškaraca.

Slimline Advance je dodatak prehrani koji sadrži kompleks ljekovitog bilja, proteinskog hormona leptina sa 167 aminokiselina u svojoj strukturi i mliječno-kiselinskih bakterija Lactobacillus acidophilus sa zajednički  medicinski  provjerenih svojstava:

  • supresija apetita,
  • smanjenje težine i
  • održavanju normalne bakterijske flore u crijevima.

Ljekovito bilje sadrži bioflavonoide, galična kiselina, polifenola, vitamine, minerale, pektin i biljnih vlakana.

Flavonoidi su biološki aktivne tvari koje djeluju restriktivno na kalorije u tijelu i usporavaju proces starenja. Oni, uz iskorištavanja viška estrogena u tijelu, djeluju antikancerogeno. Preko svojih strukturnih svojstava, inhibiraju protein kinaze i lipidne kinaze na razini stanice. Pektin je važan faktor  koji sadrži enzim spaljivanja masnoća i smanjenja ugljikohidrata, čime se pomaže da izgubite na težini. Također važan je za smanjenje arterijske masnoće. Proteinski hormon leptin igra ključnu ulogu u regulaciji unosa energije u tijelu i potrošnja energije, uključujući i apetita. Ovaj hormon se proizvodi u masno tkivo (adipocitne stanice), u količinama razmjerne tjelesnim mastima. Njegov izostanak dovodi do nekontroliranog unosa hrane, što rezultira u pretilost. Leptin djeluje na stumulus za adipoznosti, ulazi u središnji živčani sustav u količinama razmjerne plazmatskim koncentracijama. On je odgovoran za kontrolu unosa hrane i potrošnje energije, djelujući na receptore mediobazalnog hipotalamusa uz kontinuiranog posebnog gubitka tjelesne mase, kao rezultat suzbijanja apetita.

Biljna vlakna omogućuju kontinuiranu peristaltiku i pročišćavanje probavnog sistema sa ostacima hrane.

Dejstvo:

– Suzbijanje apetita;
– Smanjenje tjelesne mase;
– Smanjenje arterijske masne naslage;
– Antioksidativno djelovanje;
– Održavanje normalne bakterijske flore;
– Prebiotski učinci.

Pakovanje: kutija od 60  kapsula u plastičnoj boci.

Uputstvo za upotrebu: Uzmite 1 kapsulu Slimline advance na dan, 45 minuta prije obveznog nisko kalorijskog doručka ili prije posljednjeg večernjeg obroka.Proizvod se može koristiti kontinuirano 30 dana.

Ovaj proizvod namijenjen je osobama u dobi od 18 do 65 godina.

Sastojci:  1 (jedna) kapsula sadrži:

  • 60 mg jagoda (Fragaria vesca.),
  • 65mg citrus pektin (izolirani od Citrus spp..),
  • 53 mg Sarsaparilla (Smilax spp..),
  • 47mg Angelika (Angelica spp..),
  • 54 mg kultura mikroorganizama,  (Lactobacillus acidophilus)

Ostali sastojci: želatina, mikrokristalna celuloza, magnezij stearat, klorofil