Slimline Coffee

Slimline Coffee


Project Description


Slimline Coffee

Zdrav, bezbjedan i ukusan napitak za mršavljenje u vidu instant praha. Pored regulisanja tjelesne težine utiče na poboljšanje probavnog sistema.

Slimline kafa (Slim Line Coffee) je proizvod koji je namjenjen za reguliranje tjelesne težine i reguliranje apetita u obliku instant praška za pripremu napitka. Ovaj proizvod sadrži ekstrakte ljekovitog bilja i kave vrsta Coffea Arabica. Ekstrakti ljekovitog bilja sadrže metabolite tiramina (N-metil-tiramina), oktopamin i sinefrin, tvari koje su hemijski slični epinefrina i djeluju na a-adrenergičke receptore, što regulira (smanjuje) apetit i ubrzava metabolizam do te mjere da tijelo počinje samo sagorijevati kalorije, čime se omogućuje gubitak masnih naslaga iz organizma. Termogeni učinak i sagorijevanja kalorija što se manifestira kao rezultat stimuliranu lipolizu u tijelu, ne daje negativne reakcije  na središnji živčani sustav i krvožilni sustav.

Također, ekstrakte obavljaju smanjenje želučane kiseline od 40% do 60%, čime se smanjuje probava i apsorpcijske sposobnosti crijeva.

Prisutnost hidroksicitrične kiseline u malim količinama i aktivne komponente garcinol kod biljke Garsinija, doprinosi sagorijevanje masti i uštedu iskorištavanje ugljikohidrata u stanje odmaranja i/ili fizička aktivnost sa smanjenog nakupljanja masnih naslaga.

Garcinol smanjuje aciditeta, čime štiti sluznicu želuca.Prisutnost kofeina u ovom  proizvodu povećava pozornost i kapacitet memorije organizma,smanjuje rizik od bolesti jetre i srca i povećava tjelesne performanse.

Pakovanje:  12 vrećica, 1 vrećica /10 gr.

Za bolje rezultate: Slimline Coffee može se kombinovati sa svim našim kapsula za mršavljenje i Slimline Tea.

Dejstvo:

– Reguliranje apetita
– Smanjenje tjelesne mase,
– Smanjenje količine želučane kiseline
– Poboljšani psiho-fizički performansi

Upotreba: 1 vrećica po danu, 1-2 h prije doručka ili ručka. Istresti vrećicu (prah iz vrećice) u šolju, sipati vrelu vodu ne iznad 100°C pustite da odstoji 3-5 minuta, zatim napitak  konzumirati na uobičajen način kao instant kafu.

Sastav:1 (jedna) vrećica sadrži:
Kafa arabica (Coffea arabica) 5,4 g
Garsinija (Garcinia cambogia) 2,4 g
Nezrele gorke naranče – ekstrakt (Citrus aurantium subsp.amara) 2,2 g
Ostali sastojci: pročišćena voda, glicerin košer iz biljnih ulja, stearinska kiselina, gume Ksantan.